مجتمع درمانگاهی خیریه ولی عصر

متخصص فشارخون در شهر ری

امروزه افراد بسیاری با مشکلات فشار خون درگیر هستند که رایج ترین آن ها بالا بودن فشار خون می باشد.

فشار خون بالا اغلب در ویزیت سالیانه ی شما، توسط پزشک خانوادگی شما یا پرستار متخصص، تشخیص داده می شود. اما طی گذر زمان، اثرات فشار خون بالا، ممکن است علائم دیگری مرتبط با سلامت قلب و عروق نشان دهد. یا ممکن است در اثر بیماری های کلیوی باشد.  پیشنهاد میشود در صورتی که فشار خون بالای مقاوم و یا مزمن دارید به یک متخصص فشار خون که با توجه به شرایط شما و علت فشار خون، می تواند متخصص قلب و عروق و یا متخصص کلیه (نفرولوژیست) باشد مراجعه کنید.

در این مقاله به  تعریف متخصص فشار خون خوب و معرفی متخصصان فشار خون شهرری می پردازیم و توضیح می دهیم که به چه پزشکی متخصص فشار خون گفته می شود.

فهرست مطالب

پزشکان متخصص فشار خون در شهرری


  • دکتر علی صالحی

متخصص قلب و عروق (کاردیولوژی)

  • دکتر وحید دولت آبادی فراهانی

متخصص قلب و عروق (کاردیولوژی)

  • دکتر فاطمه طیوری یگانه

متخصص قلب و عروق

  • دکتر مجید حلواچی

متخصص قلب و عروق

آدرس و شماره تماس:

شهرری ، میدان نماز ، جنب مسجد جامع ارشاد

برای فشار خون به چه متخصصی مراجعه کنیم؟


برای فشار خون به چه متخصصی مراجعه کنیم؟

درست است که در مراحل اولیه، پزشک عمومی به تشخیص و درمان فشار خون می پردازد، اما بهتر است برای درمان فشار خون بالا یا فشار خون پایین به متخصص مرتبط با فشار خون اشاره کرد.

در ایران متخصصی تحت عنوان متخصص فشار خون وجود ندارد اما پزشکانی که تخصص آن ها به فشار خون مربوط می شود و به درمان پرفشاری خون و یا کم فشاری خون می پردازند عبارتند از متخصص قلب و عروق (کاردیولوژی) و متخصص کلیه (نفرولوژی).

متخصص قلب و عروق:

فشار خون بالا یا پایین به عروق خونی مربوط می شود و همینطور که از نام این تخصص نیز مشخص است، می تواند به عروق مرتبط باشد. بنابراین معمولاً برای درمان مشکلات فشار خون، به متخصصان قلب و عروق مراجعه می شود. دلیل دیگر این امر این است که فشار خون بالا می تواند باعث مشکلات و بیماری های قلبی بشود.

فوق تخصص کلیه (نفرولوژی):

گاهی اوقات مشکلات فشار خون می تواند مربوط به مشکلات کلیه و عروق خونی آن باشد. مثلا انسداد سرخرگ کلیوی می تواند باعث ایجاد تغییرات در فشار خون کل عروق بدن شود. همچنین این مشکلات اگر درمان نشوند ممکن منجر به آسیب های کلیوی شوند. به همین دلیل گاهی اوقات، متخصص کلیه برای پیگیری مشکلات فشار خون شخص مناسبی می باشد.

مراجعه به بهترین متخصص برای فشار خون


مراجعه به بهترین متخصص برای فشار خون

در بعضی بیماران فشار خون بالا به داروهای سنتی مقاوم تر است و یا بیمار، عوارض نامطلوبی از آنها را تجربه می کند.

بیماری فشار خون بالینی می تواند نشانه یک بیماری پیچیده‌تر باشد و در این حالت پزشک شما برای درمان‌های بهتر و بیشتر مراجعه به متخصص را به شما پیشنهاد میکند.

با توجه به ریسک جدی فشار خون بالا، متخصصی که به او مراجعه می‌کنید باید تجربه لازم در ارزیابی و درمان صحیح فشارخون بالا را داشته باشد.

بسیاری از بیماران مبتلا به فشار خون بالا، به درمان مقاوم هستند و می توانند از یک متخصص با تجربه در پیدا کردن علل زمینه ای فشار خون در بیماران سخت درمان، بهره مند شوند. برای تشخیص علل زمینه ای فشار خون در بیماران سخت درمان، ممکن است به آموزش در شاخه های دیگر از جمله مغز و اعصاب، نفرولوژی و یا قلب و عروق نیاز باشد.

اغلب اوقات برای درمان موثر فشار خون بالا به داشتن زمینه در پزشکی داخلی نیاز است.

در حالی که دارو می تواند علائم فشار خون بالا را کنترل کند، علت زمینه ای آن را درمان نمی کند و یک متخصص فشارخون باید توانایی ثابت شده ای در درمان موثر موارد سخت فشار خون بالا داشته باشد.

یک متخصص فشار خون به جای تجویز داروهای جدیدی که لزوماً انتخاب های بهتری هم نیستند، در تعیین بهترین گزینه ها در داروها تجربه خواهد داشت.

تشخیص اشتباه فشار خون بالا در بیماران متداول است. این تشخیص اشتباه به علت ارزیابی نادرست و یا سندروم ”روپوش سفید“ (فشار خون بالای کاذب ) اتفاق می‌افتد. (سندروم روپوش سفید در بیمارانی اتفاق می‌افتد که به خاطر اضطراب در وقت ملاقاتشان با پزشک دچار فشار خون بالا میشوند)

متخصص فشار خون شما در شهرری  باید در درمان بیمارانی که تظاهرات چند بیماری را به طور همزمان با هم نشان می‌دهند، تجربه داشته باشد. زیرا درمان این بیماران به رویکردی پیچیده تر نیاز خواهد داشت.

علاوه بر آن برقراری ارتباط بین پزشک و بیمار نیز مهم است. پزشکی که به حرفهای شما گوش کند بهتر مشکل شما را می‌فهمد.

دریافت بهترین مراقبت و خدمات برای درمان مشکلات فشار خون


دریافت بهترین مراقبت و خدمات برای درمان مشکلات فشار خون

اگر با روش ارتباط گرفتن و یا مراقبت های پزشک خانوادگیتان ویا  متخصص قلب و عروقی که به او مراجعه می‌کنید، راحت نیستید، برای پیدا کردن پزشکی دیگر درنگ نکنید. اگر در رابطه با تمرینات پیشنهاد شده سوالی دارید از شخص دیگری نظرخواهی کنید

چند دلیل برای پیدا کردن پزشکی دیگر:

  • زمانی که احساس می کنید سبک ارتباطی شما با سبک ارتباطی پزشک نمی خواند.
  • زمانی که پزشک با شما ارتباط برقرار نکرده است.
  • اگر مداخله‌ای پرخطر یا پر هزینه به شما توصیه شده است و شما مطمئن نیستید چرا به آن نیاز دارید.

 شما باید بدانید که حتی پزشکان حاذق هم همیشه توصیه های یکسانی نمی کنند و خوب است اگر دیدگاه های متفاوت را بشنوید.

در کلینیک شبانه روزی ولی عصر شهرری ما متوجه تاثیرات فشار خون بالا بر سلامت شما هستیم.

در بخش تخصصی فشار خون درمانگاه ولیعصر ما به بیمارانی که فشارخون بالای مزمن دارند کمک می کنیم و آنها را درمان می کنیم.

 ما به عنوان یک کلینیک چند تخصصی امکان دسترسی به متخصصان داخلی، نفرولوژی، قلب و عروق و جراح عروق را برای شما فراهم می کنیم. آنها بهترین راه های مدیریت بیماری فشار خون بالا را به شما توصیه خواهند کرد.

در رابطه با بیماری فشار خون بالا، چه زمانی باید با پزشک تماس گرفت؟


 اکثر اوقات علائم فشار خون بالا ویژه و به‌خصوص نیستند. به خاطر نداشتن علائم قابل توجه، بیماری فشار خون بالا اغلب به بیماری ”خاموش“ معروف است. اگر فشار خون بالا تشخیص داده نشود و درمان نشود می‌تواند سبب بیماری های قلبی (از جمله نارسایی احتقانی قلب و سکته قلبی)، سکته مغزی و بیماری کلیوی شود. به همین علت مهم است که برای اطمینان از طبیعی بودن دامنه فشار خون معاینه فیزیکی شوید. به‌خصوص اگر تا به حال فشار خون شما بالا رفته است، سابقه خانوادگی دارید و یا وزن شما در حال افزایش است.

اگر برای فشار خون بالا تحت درمان هستید، پزشک می تواند به هر سوال یا نگرانی شما در طول ویزیت های منظمِ شما پاسخ دهد. با این حال، ممکن است شرایطی وجود داشته باشد که نیاز به تماس با پزشک داشته باشید.

برای مثال:

  • اگر به درمان پاسخ نمی‌دهید و فشار خون شما همچنان بالا است.
  • اگر علائم به‌خصوصی دارید. علائمی مانند خستگی مفرط، حالت تهوع، تنگی نفس ، سبک سری، سردرد، تعریق بیش از حد، تپش قلب یا ضربان قلب نامنظم، مشکل در دید گیجی و غیره. این علائم بسیار جدی است و فوراً به مراقبت پزشکی نیاز خواهید داشت. اینها ممکن است به خاطر فشار خون بالای خارج از کنترل یا به خاطر عوارض دارو باشند.

اگر در مورد بیماری خود نگرانی هایی دارید بی درنگ به یک متخصص فشار خون خوب مراجعه کنید.

درمانگاه شبانه روزی خیریه ای ولیعصر شهرری، با بهره مندی از بهترین متخصصان قلب و عروق شهرری، آماده ی خدمت رسانی به مراجعین محترم برای مشکلات فشار خون است. در این کلینیک خدمات متعددی برای تشخیص و درمان فشار خون از جمله: اندازه گیری فشار خون، اکوکاردیوگرافی، هولتر فشار خون، بررسی عروق کلیه و … ارائه می شود.

اندازه گیری فشار خون

فشار خون اغلب با دستگاهی به نام فشارسنج (اسفیگمومانومتر) اندازه گیری می شود. فشار سنج از یک گوشی پزشکی، بازوبند (کاف بازو)، صفحه عقربه ، پمپ و دریچه تشکیل شده است.

شما میتوانید با مراجعه به یک داروخانه توسط خدمات دهنده بهداشتی درمانی فشار خون خود را اندازه گیری کنید و یا یک دستگاه فشارسنج برای اندازه گیری فشار خون در خانه، خریداری کنید.

اندازه گیری فشار خون در خانه می‌تواند به طور ویژه در نظارت و تشخیص فشار خون بالا کمک کننده باشد زیرا آنچه در دنیای واقعی اتفاق می‌افتد را به شما نشان می دهد (و نه فقط آنچه در مطب پزشک اتفاق افتاده)

 اما قبل از اینکه بتوان به این اعداد و نتایج اطمینان کرد و برای درمان بر اساس آنها تصمیم گرفت؛ بهتر است دستگاه خود را به مطب پزشک ببرید و با نتایج دیگر مقایسه کنید تا دقت آن را بسنجید.

فشار خون به صورت دو عدد ثبت می‌شود: فشار خون سیستولی و فشار خون دیاستولی.

فشار خون سیستولی: حداکثر فشار در مدت یک ضربان قلب و زمانی که قلب در حال خون‌رسانی به تمام بدن است.

فشار خون دیاستولی: پایین ترین حد فشار بین دو ضربان قلب و زمانی که قلب در حال پر شدن از خون است.

واحد اندازه گیری فشار خون میلی متر جیوه است.‏(mmHg)

و به ترتیب فشار خون سیستولی بر روی فشار خون دیاستولی نوشته می‌شود. (برای مثال ۸۰\۱۲۰ میلی متر جیوه یا ۱۲۰ بر روی ۸۰) با استناد به آخرین توصیه‌ها، یک فشار خون طبیعی از۸۰\۱۲۰ میلی متر جیوه کمتر است.

فشار خون بیش از حد معمولی یعنی فشار سیستولی ۱۲۰-۱۲۹ میلی متر جیوه و فشار دیاستولی کمتر از ۸۰.

بیماری فشار خون بالا یعنی فشار خون بالای ۱۳۰/۸۰.

با توجه به سن، وضعیت قلب، احساسات، فعالیت‌ها و داروهایی که دریافت میکنید فشار خون ممکن است کاهش یا افزایش یابد. اگر یک بار فشار خون بالا را روی دستگاه فشارسنج خواندید به معنی این نیست که در کل فشار خون بالایی دارید. لازم است فشار خون خود را در زمان‌هایی متفاوت و هنگامی که در حال استراحت هستید به مدت حداقل ۵ دقیقه اندازه گیری کنید. برای تشخیص بیماری فشار خون بالا حداقل ۳ نتیجه فشار خون افزایش یافته مورد نیاز است. علاوه بر اندازه گیری فشار خون، پزشک از شما تاریخچه پزشکی می‌گیرد (اینکه آیا مشکلات قلبی داشته‌اید؟)، ریسک فاکتورهای شما را ارزیابی می‌کند (اینکه آیا سیگار می کشید؟ کلسترول بالایی دارید؟ مبتلا به دیابت هستید و غیره ) و درباره سابقه خانوادگی تان با شما صحبت می کند (آیا کسی در خانواده شما فشار خون بالا یا بیماری قلبی داشته است یا خیر).

اگر پزشک از شما سوالات شخصی پرسید و یا خجالت زده شدید؛ به یاد داشته باشید که اطلاعاتی که در اختیار پزشک قرار می دهید به او کمک می کند تا تشخیص بهتری دهد و یا درمان مناسب‌تری برای شما مشخص کند.

هرگز در پاسخ به سوالات مربوط به استفاده از الکل یا مواد مخدر، تاریخچه روابط جنسی یا سبک زندگی خود دروغ نگویید. در رابطه با مقدار مصرف داروهای تجویز شده و یا پیروی از برنامه درمانی تان صادق باشید. پنهان کردن حقیقت در کیفیت مراقبت از شما تاثیر خواهد گذاشت و حتی ممکن است منجر به تشخیص اشتباه شود.

پزشک، شما را به صورت فیزیکی نیز معاینه خواهد کرد. قسمتی از این معاینه به این شکل است: پزشک با استفاده از گوشی پزشکی به قلب شما گوش می دهد و به دنبال صداهای غیرطبیعی یا

”سوفل ها“می گردد. این صداها ممکن است نشان دهنده مشکلات دریچه های قلب باشد. پزشک همچنین به دنبال صداهای فش فش می‌گردد که ممکن است نشان‌دهنده مسدود شدن شریان‌ها باشد. پزشک نبضِ بازو و قوزک پای شما را نیز می گیرد. اینگونه معین می شود که نبض ضعیف است و یا بازو و قوزکتان اصلاً نبضی ندارند.

اگر فشار خون بالا در شما تشخیص داده شود، متخصص فشار خون شما، آزمایش های دیگری نیز پیشنهاد می کند. آزمایش هایی همچون:

  • نوار قلب (EKG/ECG): آزمایشی که در آن فعالیت الکتریکی قلب، سرعت و ریتم ضربان قلب شما با استفاده از الکترود های متصل به بازوها، پاها و سینه اندازه گیری می شود و نتایج روی کاغذ گراف ثبت می شوند.
  • اکو کاردیوگرام: آزمایشی که در آن با استفاده از امواج فراصوت از دریچه ها و حفره های قلب شما تصاویری تهیه می شود. با استفاده از این تصاویر فعالیت پمپاژ قلبتان مطالعه می‌شود و حفره ها و ضخامت دیواره های قلب شما اندازه گیری می شود.

سوالاتی درباره فشار خون که باید از متخصص فشارخون پرسید


سوالاتی درباره فشار خون که باید از متخصص فشارخون پرسید

شما و خدمات دهنده ای که به شما کمک می کند می توانید با همکاری هم فشار خون بالای خود را کاهش دهید. برای اینکه کاملاً از همه چیز مطلع باشید می توانید سوالاتی بپرسید. چند نمونه از این سوالات:

  • فشار خون من چه عددی باید باشد؟
  • برای مدیریت فشار خونم از چه جور رژیمی پیروی کنم؟
  • وزن من چه عددی باید باشد؟
  • آیا ممکن است برای دسترسی به این وزن برنامه غذایی مناسبی به من پیشنهاد کنید؟
  • چقدر باید ورزش کنم؟
  • سپس اگر پزشک شما داروی فشار خون تجویز کرده است بپرسید:
  • این دارو چگونه عمل می کند؟
  • آیا یک داروی ژنریک است و اگر نیست، معادل ژنریکِ آن در دسترس است؟  (داروی ژنریک یک نام عمومی دارد و ممکن است توسط هر تولیده‌کننده‌ای، تولید و عرضه شود. اما داروهایی که نام تجاری دارند مختص یک تولیدکننده‌ی خاص هستند.)
  • عوارض آن چیست؟
  • آیا با داروهای دیگری که مصرف می‌کنم تداخل دارویی دارد؟
  • آیا دارو را با غذا مصرف کنم؟یا با شکم خالی؟

آزمایش‌هایی برای فشار خون بالا

 خدمات دهنده بهداشتی درمانی شما ممکن است آزمایش‌هایی برای شما تجویز کند. از این طریق میتواند علل فشار خون بالا را بررسی کند و هرگونه آسیب به اندام و درمان آن را ارزیابی کند.

این آزمایش ها شامل موارد زیر است:

  • آزمایش های خون، شامل اندازه گیری الکترولیت ها، نیتروژن اوره خون، سطوح کراتین (برای ارزیابی درگیری کلیه)
  • پروفایل چربی برای ارزیابی سطوح انواع مختلف کلسترول
  • آزمایش های ویژه برای ارزیابی هورمون های غده فوق کلیه یا تیروئید
  • آزمایش ادرار برای ارزیابی الکترولیت ها و هورمون ها
  • معاینه غیر تهاجمی (بدون ورود در حفره بدن) و بدون دردِ چشم به وسیله افتالموسکوپ و برای ارزیابی آسیب های چشمی
  • سونوگرافی کلیه ها، سی تی اسکن از محوطه شکمی و یا هر دوی اینها برای ارزیابی هرگونه آسیب یا بزرگ شدن کلیه ها و غدد فوق کلیه.

 ممکن است هر یک از موارد زیر برای تشخیص آسیب به قلب و عروق انجام شود:

  • نوار قلب (ECG) یک آزمایش غیرتهاجمی است که فعالیت الکتریکی قلب را تشخیص می دهد و آن را روی کاغذ ثبت می کند.ECG برای ارزیابی هرگونه آسیب به عضله قلب به ما کمک می کند. آسیب های همچون سکته قلبی و یا ضخیم شدن/بزرگ شدگی دیواره/ماهیچه قلب و همچنین عوارض شایع فشار خون بالا.
  • اکوکاردیوگرام(سونوگرافی قلب) یک معاینه با استفاده از امواج فراصوت است و از طریق سینه گرفته می‌شود. امواج صوتی از قلب در حالی که می‌تپد و سپس استراحت می‌کند، عکس می‌گیرد و این تصاویر را به یک مانیتور ویدیویی انتقال می دهد. اکوکاردیوگرام مشکلات قلب را تشخیص میدهد. مشکلاتی از قبیل بزرگ شدن، غیر طبیعی بودن حرکت دیواره قلب، لخته های خون و غیرطبیعی بودن دریچه های قلب.

همچنین ارزیابی خوبی از قدرت عضله قلب ارائه می دهد.( کسر جهشی یا EF)

اکو کاردیوگرام جامع تر از نوار قلب و همزمان پر هزینه تر از آن است.

.یک عکس برداری ساده از قفسه سینه با اشعه ایکس، در درجه اول اندازه تقریبی قلب را به ما می‌دهد. ولی از اکوکاردیوگرافی که جزئیات بیشتری دارد کلی تر است.

 .سونوگرافی داپلر برای بررسی جریان خون شریان ها در نقاط نبضِ بازوها، ساق های پا، دست ها و پاها استفاده می‌شود. این یک روش دقیق برای تشخیص بیماری عروق محیطی است. این بیماری در افرادی که فشار خون بالا دارند رایج است.

همچنین می تواند شریان هایی که به هر دو کلیه راه دارند را به تصویر بکشد و بعضی اوقات تنگی هایی را نشان دهد که در تعداد کمی از بیماران منجر به فشار خون بالا میشود.

داروهایی که برای درمان فشار خون بالا استفاده می‌شود


داروهایی که برای درمان فشار خون بالا استفاده می‌شود

انواع مختلفی از داروها برای درمان فشار خون بالا استفاده می شود از جمله:

  • مهارکننده های آنزیم مبدل آنژیوتانسین(ACE)
  • داروهای مسدودکننده گیرنده آنژیوتانسین ۲
  • داروهای مُدر
  • بتا بلاکرها (مسدود کننده گیرنده آدرنرژیک بتا)
  • مسدود کننده های کانال های کلسیمی
  • آلفا بلاکر ها
  • آلفا آگونیست ها
  • مهار کننده های رنین
  • داروهای ترکیبی

برای اکثر افرادی که فشار خون بالایی دارند داروهای مدر به عنوان خط اول درمان توصیه می‌شود. البته اگر مشکلات پزشکی به خصوصی دارید، پزشک ممکن است داروی دیگری را به عنوان خط اول درمان شروع کند. برای مثال مهارکننده های آنزیم مبدل آنژیوتانسین اغلب برای افراد مبتلا به دیابت پیشنهاد می‌شود. اگر یک دارو عمل نکند و یا با بدن شما سازگار نباشد، داروهای اضافه و یا داروهای جایگزین پیشنهاد می‌شود.

اگر فشار خون شما ۲۰/۱۰ (۲۰ بر روی ۱۰) بیشتر از حد نرمال است، پزشک ممکن است برای شروع به شما ۲ دارو بدهد و یا داروهای ترکیبی برای شما تجویز کند.

پیگیری درمان فشار خون بالا


مهم ترین قسمت مدیریت فشار خون بالا پیگیری های بعد از درمان است.

.بعد از شروع دارو درمانی برای فشار خون بالا، تا زمانی که به فشار خون هدف برسید، شما باید حداقل یک بار در ماه به پزشک خود مراجعه کنید. یک یا دو بار در سال پزشک شما سطوح پتاسیم خون را بررسی می‌کند. (داروهای مدر پتاسیم را کاهش و مهار کننده های ACE و ARBs، آن را افزایش می‌دهد). الکترولیت های دیگر و سطوح نیتروژن اوره خون/کراتین را نیز ارزیابی می‌کند.(برای کنترل سلامت کلیه ها)

 .بعد از رسیدن به فشار خون هدف نیز باید به مراجعه به پزشک ادامه دهید و با توجه به اینکه آیا بیماری های دیگری همچون نارسایی قلب دارید یا خیر، باید هر ۳ تا ۶ ماه به پزشک مراجعه کنید.

 . اگر دیابت دارید و یا در گذشته سکته قلبی یا مغزی داشته اید، باید برای جلوگیری از بروز حوادث مکرر، فشار خون خود را زیر نظر داشته باشید.

با پزشک خود فشار خون هدف را بررسی و هماهنگ کنید.

 .با افزایش سن و سفت و سخت شدن شریان ها، ممکن است فشار خون سیستولیک شما افزایش یابد و درمانی که یک زمانی برای شما کار کرده، دیگر عمل نکند.ممکن است دوز داروها نیاز به تغییر داشته باشند و یا داروی جدیدی برای شما تجویز شود.

 .در ویزیت هایی که به دنبال درمان و برای پیگیری های بعد از درمان هستند باید مورد بررسی قرار بگیرید و آسیب های احتمالی در قلب، چشمها، مغز ،کلیه ، شریان های محیطی در شما بررسی شود.

.اگر داروهای شما عوارضی دارند، وقت هایی که برای پیگیری روند درمان میگیرید، زمان خوبی است تا آنها را با پزشک خود مطرح کنید. پزشک برای تحمل عوارض داروها راه و روش‌هایی به شما پیشنهاد می‌کند و یا ممکن است داروها را عوض کند.

.وقت ملاقات های تکمیلی، فرصتی برای بررسی  دگر ریسک فاکتورهای مرتبط است. ریسک فاکتورهایی همچون کلسترول بالا و چاقی مفرط.

خطرات مشکلات فشار خون


فشارخون همانطور که از اسمش پیداست اندازه گیری یک نیرو است. یا اندازه گیری فشارِ خون وارد شده بر  دیواره ی شریان ها، زمانی که از قلب و یا به سمت قلب، در سیستم عروقی، حرکت می کند.

خطرات فشار خون بالا: 

فشار خون بالا یا بیماری فشار خون به این معناست که فشار وارد بر شریان های شما بیش از حد طبیعی است. این فشارِافزایش یافته می‌تواند باعث مشکلات پزشکی دیگری شود. مشکلاتی همچون:

  • حمله قلبی( سکته قلبی)
  • نارسایی قلب
  • سکته مغزی
  • نارسایی کلیوی یا بیماری در کلیه ها
  • بیماری عروق محیطی

خطرات فشار خون پایین: 

حتی فرم های خفیف تا متوسط فشار خون پایین می تواند باعث سرگیجه، ضعف، غش کردن و خطر جراحت در اثر افتادن های مکرر شود. فشار خون پایینِ شدید می‌تواند باعث کمبود اکسیژن بدن شود و اکسیژن لازم برای عملکردهای طبیعی بدن وجود نداشته باشد که باعث آسیب قلبی و مغزی می‌شود.

پزشک متخصص فشار خون شما ممکن است برای فشار خون بالا یا پایینِ شما، دارو تجویز کند، ایجاد تغییر در رژیم غذایی را به شما پیشنهاد کند و برای بررسی فشار خون و پیگیری وضعیتتان، وقت ملاقات های بعدی تعیین کند.

اگر فشار خون شما به درمان پاسخگو باشد ممکن است تنها چیزی باشد که برای آن به پزشک خود احتیاج دارید.

Call Now Buttonتماس با ما