مجتمع درمانگاهی خیریه ولی عصر

لیزر فول بادی یا لیزر کامل بدن چیست؟ با توتال بادی چه فرقی دارد؟

اکثر ما هر روز سعی می‌کنیم موهای زائد بدن را از بین ببریم؛ اما این کار بسته به روش انتخابی‌مان وقت‌گیر است و حتی می‌تواند دردناک هم باشد. اصلاح کردن با تیغ، اپیلاسیون با وکس، دکلره کردن موها و کندن مو با بند و موچین همه راه‌حل‌هایی موقتی‌اند و اگر بخواهید موهای زائد را کاملاً از بین ببرید، کاری عبث و بی‌فایده‌اند.

نکته مهم در رفع موهای زائد بدن با لیزر فول بادی، کنتراست یا تضاد بین رنگ مو و پوست بدن است و لیزر رنگدانه‌ها را هدف می‌گیرد. بهترین نتایج زمانی به دست می‌آید که بیشترین تضاد بین رنگ مو و پوست وجود داشته باشد، در واقع افرادی که موهای تیره و پوست روشن دارند، بهترین نتیجه را از لیزر موهای زائد می‌گیرند. البته فناوری لیزر پیشرفت بسیار زیادی کرده است و بنابراین افراد با موی روشن‌تر و پوست تیره‌تر هم می‌توانند از مزایای لیزر فول بادی بهره‌مند شوند.

فهرست مطالب

تفاوت لیزر فول بادی زنان و مردان درچیست؟


تصویر زن: سمت چپ از بالا: شانه + گردن، کل بازو، کل شکم، کل پا، روی پا + انگشتان پا/ سمت راست از بالا: کل قفسه سینه، نصف بازو، بالای پا + ران، نصف پا. تصویر مرد سمت چپ از بالا: خط شکم، سمت راست از بالا: کل قفسه سینه + شکم + شانه‌ها، کل بازو + انگشتان/ سه‌چهارم پا

لیزر موهای صورت فقط برای بانوان نیست، مردان نیز دوست دارند موهای ناخوشایند پوست صورتشان را از بین ببرند. لیزر موهای صورت، صرف‌نظر از جنسیت، تفاوت چشمگیری را در اعتمادبه‌نفس فرد ایجاد می‌کند، به‌ویژه اگر مو در ناحیه‌های غیرعادی صورت روییده یا «بیش از حد پرپشت» باشد. هم بانوان هم آقایان متقاضیان خوبی برای رفع موهای زائد با لیزر هستند. حتی افرادی که پوستشان حساس است، می‌توانند لیزر موهای زائد را انجام بدهند.

لیزر موهای زائد را می‌توان روی هر قسمتی از بدن، به‌جز پلک‌ها انجام داد.

محبوب‌ترین ناحیه‌ها برای لیزر موهای زائد بدن آقایان عبارت است از:

  • قفسه سینه؛
  • پشت بدن؛
  • شکم؛
  • گردن؛
  • کشاله ران؛
  • باسن و
  • بین ابروها.

همچنین سال‌هاست که خانم‌ها لیزر موهای زائد را عموماً روی ناحیه‌های زیر انجام می‌دهند:

  • صورت (لب بالا، چانه، گونه)؛
  • زیربغل؛
  • پشت بدن؛
  • پاها؛
  • ناحیه بیکینی و
  • برزیلی که شامل لابیا هم می‌شود.

البته هرچند ناحیه‌های زیر پرطرفدارترین نقاط برای لیزر موهای زائداند، می‌توانید لیزردرمانی را روی نقاط زیر نیز انجام بدهید:

  • گوش؛
  • بینی؛
  • پیشانی و
  • پوست سر.

تعداد متقاضیان لیزردرمانی آقا با ضرب‌آهنگی پیوسته رو به افزایش است، به‌ویژه آقایان 24 تا 45 ساله برای لیزر موهای زائدشان به کلینیک‌های زیبایی مراجعه می‌کنند.

ناحیه تناسلی (منکینی) نیز یکی از ناحیه‌هایی است که بسیاری از آقایان متقاضی رفع موهای زائد آن هستند. فرهنگ پاپ، رسانه‌های اجتماعی و استانداردهای زیبایی جدید تأثیر قابل‌توجهی در محبوب شدن لیزر ناحیه منکینی داشته و آقایان را تشویق کرده است که لیزر موهای زائد دیگر نقاط بدن را هم انجام بدهند.

در واقع صورت یکی از آن ناحیه‌هایی است که موهای زائد و پرپشت آن بسیاری از آقایان را ناراحت می‌کند. آقایان باید ریششان را هر روز قبل از رفتن به سر کار اصلاح کنند تا حرفه‌ای به نظر برسند و از استانداردهای خاص جامعه تبعیت کنند. اصلاح صورت باید هر روز انجام بشود، اما این کار وقت‌گیر است و بسیاری از آقایان می‌توانند این زمان را صرفه‌جویی کنند. بنابراین تعجبی ندارد که لیزر کامل صورت، شامل ریش، خط فک، خط ریش و گردن، به چنین درمان پرطرفداری تبدیل شده است.

چون موهای آقایان تیره‌تر و ضخیم‌تر است، لیزر موهای زائد برای آقایان ناراحت‌کننده‌تر از بانوان است. موهای ضخیم‌تر و تیره‌تر ملانین بیشتری دارند که انرژی نورانی را به گرمایی تبدیل می‌کند. بنابراین در پوست آقایان به‌طور متوسط گرمای بیشتری از پوست بانوان تولید می‌شود. به‌خصوص وقتی لیزر موهای زائد صورت انجام می‌شود، باید انرژی کمتری به کار برده شود تا از بروز عوارض جانبی احتمالی جلوگیری شود.

چون موهای آقایان ضخیم‌تر و پرپشت‌تر از بانوان است، آقایان معمولاً نتایج بیشتری را پس از جلسه اول یا دوم مشاهده می‌کنند، اما نتایج لیزردرمانی پس از آن، معمولاً برای هر دو جنس یکسان می‌شود.

بزرگی ناحیه درمان تنها تفاوت شاخص و معنادار بین لیزر موهای زائد آقایان و بانوان است. آقایان معمولاً بدن بزرگ‌تری دارند و بنابراین ناحیه‌های بزرگ‌تری باید تحت‌درمان قرار بگیرد. طبیعی است که چون ناحیه‌های تحت‌درمان بزرگ‌تر است، هر جلسه لیزردرمانی مدت بیشتری طول می‌کشد و در نتیجه لیزر موهای زائد برای آقایان گران‌تر تمام می‌شود.

تعداد جلسات لازم به بزرگی ناحیه و نوع پوست بیمار بستگی دارد. برای مثال از بین بردن موهای زائد پشت بدن، به دلیل بزرگ بودن ناحیه درمان بسیار زمان‌برتر از لیزر موهای زائد صورت است.

یک جلسه لیزر فول بادی می‌تواند تا 120 دقیقه طول بکشد. فاصله بین هر دو جلسه تقریباً شش هفته است تا بهترین نتیجه به دست بیاید و درمان هم‌سو با چرخه رشد موهای بیمار پیش برود.

آخرین نکته که باید به آن اشاره کنیم، تفاوت در روان‌شناسی بین مراجعین خانم و آقاست. برای آقایان نتیجه مهم‌تر است، اما خانم‌ها بیشتر به فرایند و روش انجام درمان توجه می‌کنند. به‌طور کلی آقایان عمل ناخوشایند را تحمل می‌کنند، اگر بدانند که نتایج دلخواه را از این عمل به دست خواهند آورد. حال آن‌که خانم‌ها باید ابتدا روش انجام عمل را مفید و خوشایند بیابند و بعد رغبت بیشتری پیدا می‌کنند تا نتیجه‌ای را بپذیرند که با انتظار اولیه‌شان تفاوت دارد.

مزایای لیزر فول بادی


لیزر فول بادی

درست است که لیزر موهای زائد بدن پرهزینه است، اما مزایایی دارد که نمی‌توان از آنها چشم‌پوشی کرد:

  • خلاص شدن از دست موهای زائد: لیزر یکی از دائمی‌ترین راه‌حل‌ها برای از بین بردن یا کاهش موهای زائد بدن است؛
  • صاف‌تر و هموارتر شدن پوست: لیزر موهای زائد مشکلات پوستی ناشی از رویش موها، مانند فولیکولیت و تغییررنگ را برطرف می‌کند؛
  • کاهش زمانی که برای رفع موهای زائد صرف می‌شود: پس از لیزردرمانی لازم نیست که زمان بیشتری را برای اصلاح با تیغ یا اپیلاسیون صرف کنید و
  • لیزر موهای زائد خطر موهای درون روییده را از بین می‌برد.

معایب لیزر فول بادی


لیزر فول بادی بدن عوارض و معایبی هم دارد که باید به آنها توجه کنید:

  • ناراحتی موقتی: لیزر موهای زائد با عوارضی جانبی مانند ورم خفیف، سرخ شدن جزئی پوست و تحریک موقتی همراه است که باعث تاول زدن، پوسته پوسته شدن، باقی ماندن جای زخم یا تغییر بافت پوست می‌شود. بااین‌حال نتایج پژوهش‌ها حکایت از آن دارد که عوارض جانبی محدود است و جدی نیست؛
  • احتمال ایجاد شدن مشکلات رنگدانه‌ای: لیزر موهای زائد، بسته به نوع پوست می‌تواند باعث مشکلات رنگدانه‌ای و تغییر رنگ پوست شود؛
  • دردسرساز بودن: قبل و بعد از لیزر موهای زائد لازم است که چند هفته از نور خورشید دوری کنید و از پوستتان در مقابل آفتاب محافظت کنید. بنابراین اگر لیزر کل بدن را در روزهای گرم سال یا قبل تعطیلات انجام می‌دهید، باید این توصیه‌های مهم را به دقت رعایت کنید؛
  • دوره بین دو جلسه درمان: در زمان بین جلسات باید بگذارید تا موها دوباره رشد کند و آنها را با وکس یا بند انداختن از پوست جدا نکنید و
  • احتمال بی‌تأثیر بودن: متخصصان متوجه شده‌اند که اثربخشی لیزر موهای زائد تابعی از استعداد ژنتیکی، داروهای مصرفی و عامل‌های تغذیه‌ای است. برای مثال افرادی که تستوسترون مصرف می‌کنند، ممکن است نتایج بلندمدت رضایت‌بخشی به دلیل عوارض مصرف دارو نگیرند.

روند انجام لیزر فول بادی


لیزر کامل بدن

ابتدا کرم بی‌حس‌کننده روی پوستتان زده می‌شود تا حین درمان کاملاً راحت باشید. لیزر در جلسه لیزر فول بادی روی پوست بدن حرکت داده می‌شود تا فولیکول‌ها را هدف بگیرد؛ لیزر نور پالسی را به ساقه موها می‌فرستد و آنها را تخریب می‌کند.

زمان انجام درمان به ناحیه مورد نظر بستگی دارد. هر جلسه لیزر فول بادی، با توجه به ناحیه تحت پوشش و تراکم موهای زائد دو تا سه ساعت طول می‌کشد.

موها هفت تا ده روز پس از درمان می‌ریزد؛ این موها مربوط به فولیکول‌های تخریب‌شده است. لیزردرمانی تمام موها را برای همیشه از بین نمی‌برد، چون لیزر فقط موهایی را هدف می‌گیرد که در فاز رشد قرار دارند، بنابراین 25 درصد موها در هر جلسه لیزردرمانی هدف گرفته نمی‌شود.

برای از بین بردن تمام موهای زائد لازم است چند جلسه لیزردرمانی انجام شود. برخی مراجعین، به‌ویژه آقایان کافی است یک یا دو جلسه لیزردرمانی را برای کم‌پشت کردن موهای ناحیه‌هایی مانند بازو و پا انجام بدهند.

آیا لیزر فول بادی عوارض دارد؟


احتمال بروز چند عارضه جانبی پس از لیزر فول بادی وجود دارد. اکثر عوارض جانبی خفیف‌ و موقتی است. افرادی که عوارض جانبی ماندگاری را تجربه می‌کنند، باید با متخصص پوست مشورت کنند. عوارض جانبی شایع پس از لیزر فول بادی به شرح زیر است:

  • سرخ شدن پوست؛
  • سوزش و تحریک شدن پوست؛
  • پوسته پوسته شدن؛
  • تغییر رنگ پوست؛
  • آسیب دیدن چشم و
  • خطر عفونت کردن پوست.

اکثر افرادی که لیزر فول بادی را انجام می‌دهند، متوجه می‌شوند که این درمان ایمن است و به خوبی می‌توانند آن را تحمل کنند. لیزر فول بادی عوارض بلندمدتی را ایجاد نمی‌کند.

تفاوت بین لیزر فول بادی و توتال بادی چیست؟


تصویر از بالا راست ساعتگرد: بین ابروها، صورت (گونه‌ها و کل ریش)، جلوی گردن، قفسه سینه، بازوها، ناحیه خصوصی، بالای پاها، پایین پاها، باسن، شکم، کل پشت بدن، زیربغل، شانه‌ها، پشت گردن و گوش‌ها.

لیزر فول بادی شامل تمام نقاط بدن است که از سر تا نوک انگشتان پا را شامل می شود. لیزر فول بادی شامل موارد زیر است:

  • بالاتنه: لب بالا، چانه، گونه یا خط ریش، خط فک، صورت، گردن و شانه‌ها؛
  • بخش میانی بدن: قفسه سینه، پشت بدن، زیربغل، بازوها، دور پستان و شکم؛
  • بیکینی: خط بیکینی، ناحیه بیکینی گسترده و بخش‌های خصوصی و
  • پایین‌تنه: باسن، نیمی از پا، کل پا و پایین پاها و انگشتان.

از طرف دیگر لیزر توتال بادی شامل چند مورد از موارد ذکر شده به صورت انتخابی از طرف فرد مراجعه کننده می باشد. به طور مثال لیزر توتال بادی به انتخاب شخص می تواند شامل لیزر دست و پا و یا صورت و دست و موارد دیگر باشد.

هزینه های لیزر فول بادی و توتال بادی به چه صورت است؟


لیزر موهای زائد بدن غالباً نوعی سرمایه‌گذاری بر روی زیبایی بدن تلقی می‌شود. لیزر موهای زائد پرهزینه‌تر از اصلاح با تیغ یا اپیلاسیون است، اما به مرور زمان وقتی دیگر نیازی به تکرار لیزردرمانی نباشد، می‌توانید در هزینه‌های رفع موهای زائد صرفه‌جویی کنید.

عامل‌های بسیاری بر هزینه لیزر موهای زائد اثر می‌گذارد. هزینه لیزر فول بادی به بدن، ناحیه مورد نظر، تجربه و تخصص انجام‌دهنده درمان و مدت زمان انجام درمان بستگی دارد. اگر لیزردرمانی را روی قسمت‌های بزرگ بدن، مانند پا یا پشت بدن انجام بدهید، طبعاً باید هزینه‌ای بیشتر از درمان بخش‌های کوچک را بپردازید. لیزر موهای زائد قسمت‌های کوچک بدن، مانند خط بیکینی، زیربغل و ناحیه‌های صورت از قبیل چانه، لب و خط ریش هزینه کمتری دارد.

به نسبت هزینه لیزر کل بدن، هزینه لیزر توتال بادی گران تر تمام می شود. علت آن این است که در محاسبه هزینه لیزر توتال بادی، هرکدام از اعضای بدن که به انتخاب مشتری لیزر می شوند، به قیمت لیزر تک عضو محاسبه شده و در آخر با یکدیگر جمع زده می شوند. در حالی که لیزر فول بادی نرخ خود را داشته و ارزان تر از توتال محاسبه می شود.

همچنین این نکته قابل ذکر است که انجام لیزر در زنان به علت کوچک تر بودن سایز اندام ها به نسبت آقایان سریع تر و کم هزینه تر است.

پرسش‌های متداول


چرا لیزر توتال بادی گران تر از لیزر فول بادی است؟

لیزر توتال بادی شامل بخش های انتخابی بدن توسط مراجعه کننده برای لیزر شدن است که هر کدام به شکل جداگانه محاسبه می شوند در حالی که لیزر فول بادی دارای یک تعرفه مشخص ثابت است.

لیزر فول بادی درمان ایمنی است؟

لیزر فول بادی درمانی ایمن برای انواع و رنگ‌های مختلف پوست است، بنابراین لیزر فول بادی درمانی مناسب برای تمام افرادی است که می‌خواهند موهای زائد را برای همیشه از بین ببرند و پوستی صاف و ابریشمین داشته باشند.

لیزر کامل بدن باید در چند جلسه انجام شود؟

به‌طور متوسط باید 7 تا 10 جلسه انجام شود، البته اکثر بسته‌ها شش‌جلسه‌ای است. اما شش جلسه احتمالاً کم است و برای صاف و بدون مو کردن پوست کافی نیست.

ماندگاری نتیجه لیزر موهای زائد ناحیه شرمگاهی چقدر است؟

پس از اتمام دوره درمان و شرکت در تمام جلسات لیزردرمانی، نتیجه به دست آمده حداقل دو سال ماندگاری خواهد داشت.

پس از یک جلسه لیزر موهای زائد، اصلاً تغییری ایجاد می‌شود؟

چون لیزر بر روی فولیکول‌ها متمرکز می‌شود، پس از درمان به‌جز مقداری سرخ شدن پوست متوجه تفاوت آنی دیگری نخواهید شد. هرچند موها هنوز دیده می‌شود، باید بدانید که فولیکول‌های مسئول رویش موها سوخته و از بین رفته‌اند.

آیا لیزر موهای زائد بعد از هر درمان درد کمتری دارد؟

بدن بعد از چند جلسه به حسی که لیزر منتقل می کند عادت کرده و جلسات رفته رفته آسان تر می شوند.

لیزر موهای زائد در زمان بارداری امکان پذیر است؟

متخصصان لیزر موهای زائد را در دوران بارداری توصیه نمی‌کنند؛ چون دانشمندان هیچ مطالعه‌ای را بر روی انسان‌ها انجام نداده‌اند که ثابت کند لیزر موهای زائد در دوران بارداری ایمن است.

Call Now Buttonتماس با ما