مجتمع درمانگاهی خیریه ولی عصر

لیزر بیکینی: فواید و عوارض رفع موهای زائد ناحیه تناسلی(واژن)

زدودن موهای زائد بیکینی، سخت‌ترین کار است؛ دلیل این امر آن است که موهای این ناحیه، قوی و ضخیم و پوست آن نازک و مستعد آسیب و تحریک است و علاوه بر این، موهای این ناحیه سریع‌تر از سایر نواحی بدن رشد می‌کنند؛ این امر دلیل مواجه‌شدن شما با قرمزی مداوم، ضخیم‌شدن و موهای زیرپوستی است. لیزر موهای زائد بیکینی، می‌تواند از این موارد جلوگیری کند.

برای راحت‌شدن از موهای این ناحیه و عدم مواجهه با آزردگی‌ها و تحریکات پوستی دردناک، چندین جلسه لیزر کافی است. در لیزر موهای زائد بیکینی از انرژی پرتو نور استفاده می‌شود تا فولیکول تک‌تک موها به‌طور دائمی آسیب ببیند و نابود شود. این پروسه، فتوترمولیز نامیده می‌شود. این روش درمان، ریشه‌ها را در زیر سطح پوست با لیزر پزشکی هدف قرار داده و مانع رشد مجدد آن‌ها می‌شود.

رفع موهای زائد ناحیه تناسلی

لیزر موهای زائد خط بیکینی، موهای خارج از مثلث جلویی ناحیه‌ی بیکینی را از بین می‌برد. به عبارت دیگر، در این حالت، موهای ناحیه‌ی تناسلی خارج خط وی (وی‌لاین)، به عرض حدود 1-2 انگشت، هدف قرار می‌گیرد. اساساً این موها، همان موهایی است که لباس زیر آن را نمی‌پوشاند. لیزر استاندارد موهای بیکینی، شامل ناحیه‌ای از ران است که اکثر لباس زیرها آن ناحیه را می‌پوشانند. این کار، حدود 5-10 دقیقه زمان می‌برد؛ چراکه خط بیکینی یکی از ساده‌ترین نواحی و لیزر آن سریع‌ترین است.

فهرست مطالب

مزایای لیزر بیکینی


لیزر موهای زائد بیکینی

  • از بین بردن طولانی مدت موها
  • موهای نازک‌تر و کم‌تراکم‌تر: در طول جلسات، متوجه خواهیدشد که موهای ناحیه‌ی تناسلی، نازک‌تر و کم‌تراکم‌تر از قبل خواهدبود.
  • از بین بردن مقرون‌به‌صرفه‌ی موها: اگرچه جلسات گران‌تر از روش‌های دیگر است، اما لیزر موهای زائد در بلند مدت مقرون‌به‌صرفه خواهدبود.
  • عدم ایجاد موی زیرپوستی، سوختگی با تیغ و جوش: لیزر موهای زائد، برخلاف اصلاح (شیو) یا وکس، باعث موی زیرپوستی یا سوختگی با تیغ و جوش نخواهدشد.
  • شارژ کم: بعد از تکمیل دوره‌ی درمان، تنها هر دو سال یک‌بار به شارژ نیاز خواهیدداشت. لیزر موهای زائد، در مقایسه با وکس و اصلاح (شیو)، که باید مرتب انجام شود تا ناحیه‌ی تناسلی بدون مو باشد، راه بهتری است.
  • درد کمتر از وکس: لیزر موی زائد درد کمتری دارد و درد آن مانند برخورد کش لاستیکی با پوست است.

معایب لیزر بیکینی


  • چند جلسه درمان: برای رسیدن به نتایج طولانی مدت، حدود 5-12 جلسه درمان لازم خواهید داشت. فاصله‌ی این جلسات، 4 الی 6 هفته خواهد بود.
  • دائمی نیست: بعد از تکمیل‌شدن درمان، ممکن‌است مو مجدداً رشد کند. برای حفظ آسیب‌دیدگی فولیکول‌ها به‌منظور عدم رویش مو، باید حداقل هر دو سال یکبار برای شارژ مراجعه کنید.
  • گران‌بودن جلسات: لیزر موی زائد، در مقایسه با وکس و سایر ابزار و محصولات زدودن موی زائد که می‌توان در منزل استفاده کرد، گران‌تر خواهدبود.
  • برای افراد دارای موهایی با رنگ روشن، مؤثر نخواهدبود.
  • ممکن‌است عوارض جانبی داشته‌باشد.

عوارض لیزر بیکینی چیست؟


  • خطر سوختگی پوست: فرد باید شب قبل از درمان موهای خود را اصلاح (شیو) کند. هر مویی که روی پوست باشد داغ شده و باعث سوختگی پوست خواهدشد.
  • عارضه‌ی خشکی پوست: یکی از عوارض جانبی محتمل لیزر موی زائد، خشک‌شدن پوست است. رطوبت رسانی به پوست ناحیه‌ی تحت درمان این مشکل را کاهش می‌دهد.
  • تورم اندک در اطراف فولیکول مو
  • تغییر رنگدانه‌ها ممکن‌است رخ‌دهد (مخصوصاً در افراد دارای پوست تیره)؛ این تغییرات معمولاً موقتی هستند.
  • قرمزی پوست
  • تحریک موقتی که باعث تاول، پوسته ریزی، اسکار و تغییرات پوستی دیگر خواهدشد.

نحوه‌ی انجام لیزر بیکینی


نحوه‌ی انجام لیزر بیکینی

لیزر پزشکی پرقدرت، روی ناحیه‌ی دارای موی زائد متمرکز می‌شود. نور پالس‌های لیزر توسط تک‌تک موها جذب شده و تبدیل به گرما می‌شود. گرچه این مورد قبلاً باعث آزردگی و ناراحتی در طی درمان می‌شد، اما امروزه با ابداعاتی، این ناراحتی کاهش یافته است.

امروزه لیزرهای پزشکی مدرن مجهز به خنک‌کننده است که فوراً روند گرم‌شدن فولیکول را متوقف می‌کند و هرگونه قرمزی و تحریک ناشی از درمان را به حداقل می‌رساند.

در طول درمان، ابزاری روی پوست شما قرار داده‌می‌شود تا پرتوهای لیزر عبور کرده و به فولیکول مو برسد و آن را از بین ببرد. پوست شما، همزمان خنک می‌شود تا نسوزد و درد نیز کاهش یابد. برای جلوگیری از برخورد تصادفی اشعه‌ی لیزر با چشم، از عینک‌های مخصوصی استفاده می‌شود.

مراقبت‌های بعد از انجام لیزر


در فاز بهبودی، باید مراقب ناحیه‌ی درمان‌شده باشید. از دست‌زدن به ناحیه و خاراندن آن خودداری کنید. اگر پوسته‌پوسته شد، اجازه دهید پوسته‌ها خودبه‌خود بریزند. چندین بار در روز، برای مرطوب نگه‌داشتن ناحیه‌ی درمان‌شده، از یک لایه‌ی نازک پماد آلوئه‌ورا استفاده کنید. ناحیه را خشک کنید. اگر ناحیه متورم است یا پوسته دارد، شیو نکنید.

درصورت بروز تورم از یخ استفاده کنید. یخ را در پارچه‌ی نرم و تمیزی بپیچید. ناراحتی یا سوزش با استامینوفن (پاراستامول) برطرف خواهدشد. دست‌زدن بیش از حد به ناحیه باعث بازشدن ناحیه درمان شده و احتمال اسکار را افزایش می‌دهد.

به‌مدت دو روز بعد از درمان لیزر موی زائد، از ورزش‌کردن و فعالیت‌های سنگین خودداری کنید؛ اما پیاده‌روی خوب است. به‌مدت 2 الی 3 روز، با آب داغ حمام نکنید، حمام بخار یا سونا نروید و در آب کلردار شنا نکنید. تا 24-48 ساعت بعد از درمان، از کرم دکلره و مواد عطردار استفاده نکنید. 2-3 روز لباس تنگ نپوشید.

دیگر موارد لیزر بیکینی


لیزر موهای زائد بیکینی شامل بخش‌های مختلفی از ناحیه‌ی تناسلی می‌شود و موهای زائد بخش‌های مختلف ناحیه‌ی تناسلی را برطرف می‌کند. درحقیقت، این درمان شامل خط بیکینی، ناحیه‌ی جلوی بیکینی، خط بیکینی گسترده، لیزر برزیلی و خط باسن است. هر درمان حداقل شش جلسه لازم دارد. بااین‌حال، ناحیه‌ی بیکینی هورمونی است و برای رسیدن به نتایج دلخواه فرد، جلسات بیشتری لازم است. این روش برای مردان، لیزر موی زائد منکینی (mankini) نامیده‌می‌شود.

هزینه‌ی لیزر بیکینی


هزینه‌ی لیزر ناحیه‌ی تناسلی زنان (لیزر واژن) را فردی که این کار را انجام می‌دهد مشخص خواهد کرد. درحالی‌که برخی از مراکز به‌صورت جلسه‌ای هزینه را حساب می‌کنند، برخی دیگر باتوجه به تعداد جلسات هزینه را محاسبه می‌کنند.

مهم نیست که درمانگر شما از چه روشی استفاده خواهدکرد، لیزر ناحیه‌ی بیکینی پرهزینه و گران نیست.

هزینه‌ی لیزر موی زائد بیکینی به عوامل زیر بستگی دارد:

  • تعداد جلسات: بدون شک هرچه تعداد جلسات بیشتر باشد، هزینه‌ی بیشتری هم باید بپردازید.
  • ناحیه‌ی درمان: هرچه ناحیه‌ی درمان وسیع‌تر باشد، هزینه‌ی لیزر بیشتر خواهدشد.

سؤالات متداول


برای ناحیه‌ی بیکینی، چند جلسه لیزر لازم است؟

در اکثر افراد 6 الی 10 جلسه برای ناحیه‌ی بیکینی لازم است؛ اما برخی افراد بیش از این تعداد لازم دارند. اگر بیماری با مشکل هورمونی داشته‌باشید، روی نتیجه تأثیر خواهد گذاشت.

اگر قبل از جلسه‌ی لیزر موی زائد شیو نکنم چه می‌شود؟

اگر نتوانید موهای زائدتان را شیو کنید یا کمی از آن باقی مانده باشد، درمانگر شما می‌تواند آن‌ها را قبل از درمان، برای شما شیو کند. نباید بلافاصله قبل از شروع کار شیو کنید، زیرا باعث افزایش احتمال التهاب و تورم خواهدشد.

آیا می‌توانم بعد از لیزر موی زائد دوش بگیرم؟

بعد از لیزر موهای زائد، باید تا 48ساعت از حمام‌کردن با آب داغ بپرهیزید تا پوستتان تحریک نشود. همچنین به‌مدت 10روز بعد از درمان نباید پوست را لایه‌برداری کنید.

آیا می‌توان در دوران قاعدگی(پریود) لیزر برزیلی انجام داد؟

ممکن‌است با نزدیک‌شدن پریود یا پریودبودن، این درمان دردناک‌تر باشد، چون ناحیه‌ی بیکینی حساس‌تر است. اگر بخواهید می‌توانید از تامپون استفاده‌کنید و درمان لیزر شما انجام شود. به یاد داشته باشید که برای درمانی مؤثر و ایمن، قبل از هر جلسه ناحیه را اصلاح کنید. چرخه‌ی رشد موی شما نیز روی درمان اثر خواهد داشت و دلیلی است برای نیاز داشتن به جلسات متعدد.

آیا لیزر موی بیکینی سرطان زا است؟

این یک شایعه است که لیزر موی زائد باعث سرطان خواهدشد. درواقع به گزارش سازمان مراقبت از پوست، این روش گاهی برای درمان انواع خاصی از زخم‌های پیش‌سرطانی استفاده می‌شود. لیزرهای مختلفی برای درمان آسیب‌های ناشی از نور خورشید و چروک استفاده می‌شوند.

آیا مردان هم می‌توانند لیزر بیکینی انجام دهند؟

لیزر موی زائد منکینی (mankini)، بهترین روش برای از بین بردن موهای زائد ناحیه تناسلی است؛ این واژه برای لیزر برزیلی برای مردان استفاده می‌شود. در این روش، موهای جلوی ناحیه‌ی شرمگاهی، زیر آلت تناسلی از جمله اسکروتوم (کیسه‌ی بیضه) و بالای خط جلو از بین برده می‌شود.

Call Now Buttonتماس با ما