لوگو کلینیک ری

انتخاب متخصص ارتوپد خوب در شهر ری

اگر شما شاغل در حرفه ای هستید که محوریت ان استفاده از توانمندی های فیزیکی بدنی شما است و یا حرفه ورزشی را دنبال کرده و یا انکه نرمش و ورزش را در برنامه زندگی خود دارید، بدون توجه به سن شما در معرض خطر ایجاد اختلالات ساختاری – اسکلتی هستید. پزشکی که تخصص در تشخیص، درمان و اعمال راه های حال پیشگیری کننده اختلالات  اسکلتی – عضلانی دارد و از طریق روش های درمانی جراحی و روش هایی بدون نیاز به جراحی  به درمان می پردازد، جراح ارتوپدی نام دارد.

به جهت دریافت بهترین شیوه درمان اختلالات ارتوپدی که باعث ایجاد اختلال در فعالیت های روزانه شما می شود حتما مدت زمان کافی صرف کنید تا بهترین جراح ارتوپدی را بیابید. اگر نمی دانید چگونه به دنبال پزشک خوب بگردید در ادامه مطالب نکات هدایت کننده ای به جهت جستجو مناسب بیان می شود.

 ماهیت فعالیت متخصص ارتوپدی چیست ؟

ماهیت فعالیت متخصص ارتوپدی

ارتوپدی یک شاخه از علوم پزشکی است که به بررسی بیماری ها و ناراحتی هایی که بر سلامت سیستم  اسکتی –عضلانی بیماران موثراند، می پردازد. زمینه های فعالیت متخصص ارتوپد عبارت است از :

  • استخوان
  • عضلات
  • تاندون و رباط مفاصل
  • مفاصل
  • اعصاب سیستم اسکلتی – عضلانی

در اغلب موارد بیماران زمانی که اسیب فیزیکی می بینند و یا زمانی که شرایط بیماری مزمنی مانند آرتروز و یا درد در ناحیه تحتانی کمر را دارند به پزشک متخصص ارتوپد مراجعه می کنند.

در این مقاله قصد داریم که به بیان توضیح کامل از فعالیت و نقش پزشکان متخصص ارتوپدی بپردازیم و به شرح بیماری ها و عوارضی که درمان می کنند بپردازیم و نیز در ادامه مقاله  شما را جهت یافت پزشکان متخصص ارتوپدی  راهنمایی خواهیم کرد.

پزشکان ارتوپدی که اغلب با عنوان جراح ارتوپد شناخته می شوند بر اختلالات اسکلتی- عضلانی بیماران تمرکز دارند. مجموعه فعالیت های یک متخصص ارتوپد شامل:

  • تشخیص و درمان شرایط بالینی که بر سلامت اسکلتی – عضلانی بیمار موثراست و در ان اختلال ایجاد می کند.
  • اعمال فعالیت هایی موثر بر کیفیت توانبخشی بیماران که این کمک های هدایتگر متخصص ارتوپد، باعث بازپروری توانایی حرکت، قدرت عضلانی و میزان دایره حرکات مفاصل و میزان انعطاف پذیری مفاصل می شود که اغلب بیمارانی که متحمل حادثه و آسیب فیزیکی شده اند و یا به علت عمل جراحی  توانایی و قدرت اسکلتی و عضلانی آنها محدود شده است باید در این زمینه به متخصص ارتوپد مراجعه کنند.
  • یکی دیگر از فعالیت های پزشک متخصص ارتوپدی این است که استراتژی و برنامه ای درمانی برای بیمار طراحی و توصیه کند تا باعث پیشگیری از آسیب ها بشود و یا مانع از پبشرفت اختلالات و بیماری های مزمن اسکلتی- عضلانی شود.

هرچند که یک متخصص ارتوپدی در مورد تمام ساختارهای اسکلتی – عضلانی اگاهی دارد و شناخت کافی را دارد اما تعدادی از متخصصان در حوزه خاصی از زیرمجموعه سیستم اسکلتی – عضلانی  تمرکز می کنند که نام این حوزه های فوق تخصصی پزشکان عبارتنداز :

  • ستون فقرات
  • ساختار های اسکلتی –عضلانی ران و زانو
  • دست
  • شانه و ارنج
  • پا و مچ پا
  • پزشکی ورزشی
  • تخصص جراحی تروما

بهترین متخصصان ارتوپد شهر ری و منطقه 20


آدرس و شماره تماس:

منطقه 20، شهرری، میدان نماز، جنب مسجد جامع ارشاد

آموزش و تایید صلاحیت حرفه ای متخصصان ارتوپدی:


آموزش و تایید صلاحیت حرفه ای متخصصان ارتوپدی

برنامه اموزشی متخصصان ارتوپدی حجم و میزان مطالب اموزشی وسیعی را در بر می گیرد. در واقع اگر بخواهیم با ذکر یک مثال کیمیت این میزان اموزش را توضیح دهیم می توان اشاره کرد به  دوره امورشی و تحصیلی متخصص  ارتوپدی در ایالات متحده امریکا که معال 13 سال می باشد تادر انتها این پروسه 13 ساله یک متخصص ارتوپدی تربیت شود.

این دوره آموزشی و تربیت طولانی مدت متخصص ارتوپدی شامل مراحل زیر است:

  • دوره تحصیل در دانشگاه علوم پزشکی در مقطع دکتری عمومی به مدت 7 سال
  • دوره رزیدنتی در تخصص ارتوپدی به مدت 5 سال
  • دوره فلوشیپ چهت تحصیل به صورت فوق تخصصی در یکی از عناوین حوزه های فوق تخصصی ارتوپدی به مدت یک سال (عناوین حوزه های مطالعاتی در مقطع فوق تخصص در قسمت های پیش تر مقاله بیان شده است.)

به جهت تایید صلاحیت علمی و حرفه ای فارغ التحصیلان ارتوپدی می بایست پزشکان در آزمون گواهینامه صلاحیت حرفه ای قبول شوند.

مهم ترین مواردی که باید در حین انتخاب متخصص ارتوپدی مورد ملاحظه قرار بگیرد:


گواهی تایید صلاحیت حرفه پزشک را بررسی کنید:

زمانی که شما یک متخصص ارتوپدی را انتخاب می کنید می بایست اعتبارنامه و گواهی تایید صلاحیت حرفه ای شخص را بررسی کنید. این گواهی نشان دهنده سوابق آموزشی و تحصیلی و میزان امتیازات دریافتی پزشک منتخب است و البته نشان دهنده نوع و میزان دوره های اموزشی است که پزشک آنها را گذرانده است. توصیه می شود که حتما گواهی نامه دوره های آموزش و نام موسسه علمی معتبری که در ان تحصیل کرده است را چک کنید.

سابقه و تجربه کاری پزشک:

هرچه که پزشک شما در حوزه تخصصی خود با تجربه تر باشد، میزان شانس موفقیت درمان شما نیز بیش تر خواهد بود. از پزشک خود بپرسید که تا کنون چه تعداد بیمار مشابه با عارضه شما داشته است و متناسب با شرایط بالین شما چه شیوه درمانی را پیشنهاد می کند  و چه عوارضی در این پروسه درمانی محتمل است. به پزشکان مختلفی مراجعه کنید و در طی جلسه مشاوره در مورد شرایط  بیماری خود صحبت کنید و نظر انها را در مورد درمان خود بپرسید و هرگونه سوال و ابهامی را که دارید مطرح کنید.

یافتن یک متخصص ارتوپدی حرفه ای در شهر ری می تواند کمی استرس زا و نگران کننده باشد و ممکن است در ابتدا احساس نگرانی در مورد اینکه چگونه متخصص خوب پیداکنیم را تجربه کنید در نتیجه در ادامه مطالب، نکاتی را برای انتخاب صحیح متخصص ارتوپدی بیان می کنیم.

یک وقت ویزیت پزشک بگیرید:

اولین گامی که باید بردارید این است که با پزشک عمومی خود در مورد عارضه ایجاد شده صحبت کنید. پزشک ماهیت این بیماری را برای شما بیان می کند و شمارا به متخصص مربوطه ارجاع می دهد. اگر برای درمان لازم است که تحت عمل جراحی قرار بگیرید , پزشک عمومی، شما را به یک جراح ارتوپدی ارجاع میدهد. اگر عارضه شما در ناحیه گردن و یا کمر باشد به شما توصیه می کند که به متخصص ارتوپدی ستون فقرات مراجعه کنید.

عارضه و مورد بیماری هرچه که باشد، پزشک شما اطلاعات دقیقی درمورد پزشکان و متخصصان ماهر در محل سکونت شما دارد در نتیجه مشورت از پزشک عمومی راهی است قابل اعتماد. دیگر منایع مانند اعضا خانوده، همکاران ودیگرمتخصصان مراقبت های بهداشتی می توانند توصیه و پیشنهادات مفیدی برای یافتن پزشک متخصص داشته باشند. از پزشکان معرفی شده لیستی تهیه کنیدو  برای بررسی گواهینامه حرفه ای انها و سابقه درمانی پزشکان منتخب مدت زمان کافی را صرف کنید. این اقدامات ده را باید پیش از تصمیم نهایی درمورد شیوه درمان , انجام دهید .

در مورد کلینیک درمانی و یا مرکز درمانی ارتوپدی خود تحقیق کنید:

سطح و کیفیت ارائه خدمات درمانی و بهداشتی کلینیک و یا مرکز ارتوپدی منتخب خود را بررسی کنید تا مطمئن شوید که سطح خدمات درمانی، مطلوب و مناسب باشد. هرچه که کیفیت درمان اعمال شده بالاتر باشد میزان موفقیت در بهبود و شفا یافتن نیز بیش تر خواهد بود و همچنین میزان عوارض جانبی حاصله از درمان نیز کم تر خواهد بود. بررسی کنید که آدرس مرکز درمانی کجاست و مرکزی که به مکان سکونت شما نزدیک تر باشد می تواند بهترین گزینه باشد البته لازم به ذکر است که نوع پروسه درمانی که انتخاب شده است نیز از موارد مهم در بررسی صلاحیت یک مرکز درمانی برای شما به شمار می رود و باید این سوال را بپرسید که کلینیک منتخب من از کیفیت لازم جهت اعمال پروسه درمانی منتخب برخوردار است یا خیر)

بخص تخصصی ارتوپد کلینیک ولیعصر شهرری، با بهره گیری از بهترین و مجرب ترین پزشکان متخصص جراحی ارتوپدی شهرری و دارا بودن بهترین امکانات و تجهیزات روز دنیا، آماده ی خدمت رسانی به مراجعان محترم این بخش می­باشد. برخی از خدمات متخصصان ارتوپد  کلینیک ولیعصر شهرری به شرح زیر می­باشد:

  • تشخیص و درمان انواع بیماری های ارتوپدی و مرتبط با مفاصل و استخوان ها
  • جراحی تعویض مفصل زانو
  • بازسازی رباطها و عناصر زانو
  • بازسازی انواع شکستگی ها
  • اسیب های ارتوپدی
  • جراحی و درمان هیپ
  • جراحی آسیبهای ورزشی
  • آرتروسکوپی زانو
  • آرتروسکوپی شانه

بیمه های طرف قرارداد کلینیک یا پزشک یا بررسی کنید.

همزمان با بررسی فاکتور هایی مانند گواهی نامه حرفه ای و سابقه طبابت باید بیمه های درمانی طرف قرار داد پزشک را نیز بررسی کنید چراکه اگر شما از بیمه خود نتوانید استفاده کنید میزان هزینه زیادی را باید برای درمان بپردازید.

بخش تخصصی ارتوپدی درمانگاه شبانه روزی خیریه ولیعصر شهرری، به منظور رفاه حال مراجعان گرامی با بیمه های زیر قرارداد منعقد کرده است:

بیمه های پایه:تامین اجتماعی، سلامت استان تهران، نیروهای مسلح
بیمه های تکمیلی: آتیه سازان حافظ، بیمه ایران ،شاغلین آموزش پرورش، بازنشستگان کشوری، وزارت نیرو، بیمه دی، خانواده شهدا و ایثارگران-تجارت نو- کمک رسان ایران (sos)، تجارت نو، کوثر، دانا، رازی، بانک ملی،
سایر بیمه ها:شهرداری، بانک تجارت، کارکنان وزارت نیرو، کارکنان بیمه ایران، شرکت نفت
موسسات خیریه:موسسه خیریه احسان الرضا(ع)

چه زمانی باید به متخصص ارتوپدی مراجعه کنیم؟


  • زمانی که در استخوان، مفاصل و یا عضلات خود درد ویا تورم داریم و این علائم به صورت مداوم و تکرار شونده ایجاد شده و توسط درمان های خانگی  مرتفع نمی شوند.
  • مشاهده میزان کاهش قابل توجه در دایره حرکات و میزان حرکات در مفاصل مانند مفصل زانو، آرنج و یا مفصل شانه
  • اختلالات شدید ایجاد شده در حرکات فیزیکی روزانه ماحصل عارضه و اختلال در سیستم اسکلتی –عضلانی
  • علائم اختلالات عصبی مانند بی حسی و مور مور شدن که به این حالت سوزن سوزن شدن نیز می گویند اگر در ناحیه دستان و پا حس شوند باید بیمار به پزشک مراجعه کند.
  • نوعی از ضربه و اسیب فیزیکی وارد امده به استخوان ومفاصل که  این میزان ضربه حدی شدید باشد و بیمار را مجبور کند تا به پزشک مراجعه کند (میزان اسیب شدید وارده به ساختار اسکلتی – عضلانی)

انجام چه فعالیت و عملیات درمانی را باید از متخصص ارتوپدی انتظار داشت؟


زمانی که وارد مرکز درمانی / مطب پزشک می شوید، سوالاتی توسط تیم درمانی در مورد مکان و میزان شدت اختلال ایجاد شده و همچنین زمان شروع علائم درد از شما پرسیده خواهد شد. همچنین تیم درمان در مورد سوابق درمانی شما و میزان سطح متوسط فعالیت های فیزیکی شما سوال خواهند کرد که این سوالات برای ان است که به ارتباط بین فعالیت های روزمره با میزان درد ایجاد شده در ناحیه عارضه اسکلتی پی ببرند.

متناسب با وضعیت بالینی منحصر شما، متخصص تست های فیزیکی را برای شما درخواست می دهد تا بتواند میزان محدوده حرکات در مفاصل شمارا بررسی و یا بتواند میزان اسیب وارده به اسکلت شمارا ارزیابی کند. ممکن است که متخصص تست های اضافی دیگری را برای شمادرخواست بدهد مانند تصویر برداری به وسیله  اشعه ایکس، CT scan (که همچنین به نام CAT نیز شناخته می شوند.) و یا تصویر برداری با استفاده از رزونانس مغناطیسی (MRI) و تصویربرداری به کمک سونوگرافی و یا تکنیک الکترومیوگرافی (EMG) (به جهت بررسی ساختار عضلات بدن)

متخصص ارتوپدی کدام دسته از انواع اختلالات فیزیکی بدن  را درمان می کند؟


متخصص ارتوپدی طیف وسیعی از اختلالات و شرایط نامناسب فیزیکی را درمان می کند که عناوین انها در پایین ذکر شده است اما  گستردگی حوزه های درمانی انها تنها به موارد زیر ختم نمی شود :

  • شکستگی استخوان
  • کشیدگی عضلات
  • اختلالات مفاصل و یا درد کمر
  • ارتروز
  • سندروم تونل کارپال (اختلال ناشی از تحت فشار قرار گرفتن عصب در گذرگاهی به نام تونل کارپال که توسط استخوان و لیگامنت ها پوشیده شده است و در قسمت کف دست شما این تونل کارپال قرار دارد.)
  • اسیب های واقع بر لیگامنت ها و یا تاندون ها مانند پیچ خوردگی ها، تاندونیت (التهاب در تاندون) و یا پارگی ACL (رباط صلیبی)
  • ناهنجاری های ساختاری اندام ها مانند پاهای پرانتزی (به علت کوتاهی ساختار تاندون آشیل) و یا اختلال bowlegs که پاها به علت خمیدگی به سمت بیرون در ناحیه مفصل زانو به صورت پرانتزی و کاسه ای مانند می باشند.
  • سرطان استخوان

متخصصان ارتوپدی کدام دسته از پروسه های و فرایند های درمانی را به کار می گیرند؟


متخصصان ارتوپدی طیف گسترده ای از انواع روش های درمانی را در طبابت خود به کار می گیرند.

حال بیایید تعدادی از این موارد روش های درمانی را بایکدیگر بررسی کنیم:

روش های درمانی فاقد عمل جراحی:

این دسته از درمان ها به نام درمان های محافظتی  و غیر تهاجمی شناخته می شوند و در اغلب موارد متخصصان ارتوپدی ابتدا به دنبال استفاده از درمان های غیرتهاجمی جهت بهبود بیمار خود هستند و ان را مقدم بر اعمال جراحی میدانند.

عناوینی چند از روش های درمانی غیر تهاجمی عبارت اند از:

  • ورزش : متخصص ممکن است که انجام سری نرمش و ورزش ها و یا اعمال حرکات کششی خاصی را به جهت حفظ و افزایش قدرت فیزیکی ساختاراسکلتی – عضلانی بیمار توصیه کند و یا انکه انجام طیف خاصی از حرکات نرمشی را در مفاصل و مناطق خاصی در بدن را پیشنهاد بدهد.
  • بی حرکتی در ناحیه اسیب دیده : گاهی ممانعت از حرکت و فشار در ناحیه اسیب دیده امری موثر در بهبود می باشد مانند استفاده کردن از تکنیک های ایجاد کننده سکون که شامل استفاده از بریس، آتل و گچ به جهت ممانعت از ایجاد حرکت در ناحیه آسیب استفاده می شود.
  • داروها: متخصص ممکن است داروهای خاصی را به جهت از بین بردن تورم و درد در ناحیه تحت درمان تجویز کند. مثال هایی از این داروها شامل مصرف داروهای بدون نسخه مانند ایبوبروفن و آسپرین است. البته ممکن است که پزشک داروهای خاصی را مانند کورتیکواستروئیدها و داروهای ضد التهاب نیز برای شما تجویز کند.
  • تغییر سبک زندگی : پزشک شما ممکن است که تشخیص بر تغییر سبک زندگی شما بدهد و به شما کمک بکند تا سبک خود را تغییر داده و الگو فعالیت فیزیکی، رژیم غذایی و نرمش های روزانه خود را اصلاح کنید. این اصلاحات با هدف جلوگیری از تشدید عارضه ایجاد شده در بیمار انجام می شود.

روش درمان جراحی و تهاجمی:

  •  تعویض مفصل: جراحی تعویض مفصل شامل جایگزینی یک قسمت از مفصلی که به علت اسیب های فیزیکی و یا بیماری ازبین رفته است که با پروتز جایگزین می شود و معمولا به عنوان روش ثانویه ترمیم ارتروز نیز استفاده می شود (دومین روش منتخب در درمان عارضه ارتروزاست.) مانند جایگزینی در ناحیه مفصل زانو و یا مفصل ران نیز کابرد دارد.
  • فیکس سازی و تثبیت نواحی اسیب دیده از قسمت داخل: این شیوه فیکس سازی بدین معناست که ساختارهای محکمی مانند پیچ ها و صفحات و میله هایی استفاده می کنیم تا دو ناحیه در حال جوش خوردن وبهبود را در کنار یکدیگر نگه داریم.
  • ادغام: این شیوه شامل استفاده از ماده مورد نیاز برای پیوند استخوان است (این ماده پیوندی، محرک فرایند بهبود بافت استخوانی  می باشد.) که به همراه ساختار های فیکس کننده، دو قسمت در حال بهبود استخوانی را به یکدیگر متصل می کند. در واقع در این شیوه همزمان که بافت استخوانی یهیود می باید، یک سر استخوان به سر دیگر استخوان جدا شده در محل اسیب دیده  جوش می خورد که این تکنیک اغلب در جراحی ناحیه گردن و یا ستون مهره ها استفاده می شود.
  • استئوتومی: یک شیوه جراحی است که در ان قسمتی از بافت استخوان برش داده و به گونه و حالت و در پوزیشنی جدید به ساختار اسکلتی مجددا متصل می شود که این نوع از عمل جراحی گاهی در درمان ارتروز استفاده می شود.
  • ترمیم بافت همبند/ بافت پیوندی: جراحی نیز به جهت ترمیم اسیب های شدید عضلات، لیگامنت ها و یا تاندون ها استفاده می شود.
  • اعمال جراحی به جهت ازادسازی بافت یا ارگانی که در قسمتی از بدن محبوس شده است :این شیوه از جراحی برای ترمیم بیماری سندرم تونل کارپال استفاده می شود که باعث کمک به از بین رفتن علائم این بیماری شده چرا که باعث حذف فشار وارده بر عصب میانی می شود در نتیجه علائم بیماری تقلیل می یابد.

تغذیه صحیح و مناسب برای استحکام استخوان ها


استحکام استخوان ها در انسان تا حد بسیار زیادی به ذخیره کلسیم در اسکلت بدن بستگی دارد. بدن از دوره جنینی تا حدود سن ۳۰ سالگی در حال ذخیره کلسیم در استخوان و سفت و محکم کردن اسکلت است. تغذیه نادرست، کاهش فعالیت بدنی، افزایش عمر و جنسیت زنانه سرعت ابتلا به پوکی استخوان را افزایش می دهد، اما اگر میخواهید این روند کندتر طی شود، آگاهی های ذیل ممکن است مفید باشد:

تقریبا نیمی از زنان در صورت شکستگی لگن و بی توجهی به اقدامات پیشگیرانه نخواهند توانست حالت ایستاده قبل را بازیابند. به طور منظم، حتی اگر شده سه تا چهار ساعت در هفته پیاده روی کنید. پیاده روی گاهی از مصرف بهترین داروها برای پیشگیری از ابتلا به پوکی استخوان بهتر و موثرتر است.

تست سنجش تراکم استخوان


برای تراکم مواد معدنی استخوان آزمون ( BMD ) استفاده می شود این تست برای تشخیص پوکی استخوان، مشاهده تاثیر دارو در پوکی استخوان و پیش بینی خطر شکستگی استخوان در آینده از این تست استفاده می شود. اگر شما یک افزایش خطر ابتلا به پوکی استخوان دارید باید آزمایش مواد معدنی استخوان و یا غربالگری را انجام دهید. زنان ۶۵ ساله یا مسن تر و مردان با سن ۷۰ ساله یا مسن تر، بیشتر به پوکی استخوان گرفتار می شوند.

مواردی که سبب افزایش خطر پوکی استخوان می شود.


زنان زیر ۶۵ سال و مردان سنین ۵۰ تا ۷۰ سال در معرض خطر پوکی استخوان هستند در صورتی که: استخوان شکسته ناشی از فعالیت های عادی، مانند سقوط از ارتفاع ایستاده یا پایین تر ( شکستگی ) آرتریت روماتوئید مزمن، بیماری مزمن کلیوی، اختلالات خوردن یائسگی زودرس ( یا از علل طبیعی و یا عمل جراحی ) تاریخچه درمان هورمونی سرطان پروستات و سرطان پستان&

پوکی استخوان در ۳۰ نکته


پوکی استخوان بیماری است که به سبب آن استحکام بافت استخوانی کم شده و از مقاومت استخوان نیز کاسته می شود. ذخیره شدن کلسیم در استخوان ها که باعث سفت و محکم شدن آنها می شود، قبل از تولد آغاز می شود و تا سن ۳۰ سالگی ادامه می یابد. در ۳۰ سالگی استخواهای یک فرد سالم به بیشترین سختی خود میرسد. اگر فعالیت بدنی کم باشد یا رژیم غذای مناسب نبوده و حاوی مقدار کمی کلسیم باشد، به تدریج کلسیم استخوان ها کم شده و استخوان ها شکننده می شوند و بیماری پوکی استخوان ایجاد می شود.

پوکی استخوان بیماری است که بدون علامت خاصی بوده و معمولاً با ایجاد یک شکستگی در یکی از استخوانهای بدن بخصوص استخوانهای مهره، لگن و مچ خود را نشان دهد، این شکستگی ها ممکن است به دنبال سقوط یا حتی یک ضربه خفیف مثل نشستن ناگهانی، لغزیدن و پیچ خوردن، زمین خوردن، برخورد با اشیاء و حتی ممکن است، بدون هیچ ضربه ای رخ دهد.

چند توصیه برای جلوگیری از پوکی استخوان


ما نمی توانیم تمام عواملی که منجر به شکستگی های اوستئوپروتیک (مربوط به پوکی استخوان) می شوند را کنترل کنیم اما خانمها میتوانند با به کار بستن توصیههایی به قویتر شدن استخوان ها و محافظت از آنها کمک کنند. هشت توصیه زیر را که برگرفته از گزارش مرکز سلامت زنان هاروارد در سال ۲۰۰۸ است، به خاطر بسپارید.

از مواد مغذی حیاتی بهره مند شوید!

از رژیم غذایی سالم که تامین کننده مواد مغذی چون پتاسیم، منیزیم، فسفر، کلسیم و ویتامین D است، هم استفاده کنید.

ورزش کنید!

دست کم به مدت ۳۰ دقیقه از فعالیتهای ورزشی قوی کننده استخوان در اکثر روزها بهره مند شوید. این فعالیتها شامل ورزشهای تحمل وزن همانند دویدن یا پیاده روی سریع و ورزشهای استقامتی هستند.

سیگار نکشید!

التهاب بازو نزدیک آرنج را که منجر به درد آرنج می شود به نام آرنج تنیسبازان می شناسند، که یک نوع التهاب تاندونی است. التهاب بازو نزدیک آرنج را که منجر به درد آرنج میشود به نام آرنج تنیسبازان می شناسند، که یک نوع التهاب تاندونی است. این درد به خاطر حرکت های پی در پی مچ دست و بازو رخ می دهد و چون بیشتر در تنیس بازان مشاهده می شود به آن آرنج تنیس بازان می گویند. اکثر افرادی را که دچار این درد میشوند میتوان با تزریق کورتیزون،گرمادرمانی و فیزیوتراپی درمان کرد، بی آنکه احتیاجی به عمل جراحی باشد. در اینجا دکتر مایکل مورای، نویسنده کتاب «دایره المعارف درمان خانگی» چند درمان خانگی برای درد آرنج پیشنهاد کرده است. استفاده از بسته های یخ به محض آنکه از ناحیه آرنج دچار آسیب شدید، باید از یخ استفاده کنید تا سریعا درد آرنجتان تسکین یابد.

مطالعات جدید محققان نشان می دهد که پای پرانتزی می تواند زمینه ساز مشکلات جدی در بزرگسالی کودکان شود. اغلب کودکان نوپا زمانی که برای نخستین بار گام های اولیه خود را بر می دارند دارای پاهای پرانتزی هستند، که به تدریج همزمان با رشد کودک و محکم شدن استخوان ها این مشکل برطرف می شود.

اما اگر سن کودک فراتر از سه سال بود پاهای پرانتزی داشت، زنگ خطری جدی برای والدین است و حتما باید به پزشک متخصص مراجعه کنند. پای پرانتزی از دوران کودکی به وجود می آید و براساس آمارها در زنان بیشتر از مردان است و اگر درمان نشود تا پایان عمر همراه فرد می ماند در اثر این مشکل، فشار بیش از حد به زانوها و مفاصل وارد می شود و فرد اغلب دچار آرتروز

درمان عوارض مفصل با سل تراپی چگونه است و به چند روش انجام می گیرد؟


برای درمان عوارض مفصلی سه روش وجود دارد:

1- تزریقPRPکه ضعیفترین شکل سلولدرمانی است و نتایج آن گرچه در بعضی موارد موفق بوده ولی برای همه بیماران مناسب نیست.

۲- کاشت سلولهایی که استعداد تبدیل شدن به غضروف را دارند و در موضع مفصل قرار میگیرند.

۳- روش سومی هم وجود دارد که گذشته از پرهزینه بودن ایرادات خاص دیگری نیز بر آن وارد است که توصیه نمیشود. در واقع غضروف را بیرون از بدن توسط سلولهای خود بیمار تولید کرده و بعد در جراحی باز به داخل مفصل منتقل میکنند. اخیرا این روش کمتر توصیه میشود.

اگر آرتروز روماتوئید دارید استرس خود را کاهش دهید. برای رهایی از استرس با دقت عمل کنید چرا که برای مبتلایان به آرتروز روماتوئید عالی است.

  • سعی کنید کلاس یوگا یا تائیچی بروید.
  • ماهیچه های سرتاسر بدنتان را شل و خم کنید.
  • به آرامش فکر کنید و روی آن تمرکز کنید
  • با خانواده و دوستان صحبت کنید.

به گروه پشتیبانیRAبپیوندید (RA: بیماری آتروز روماتوئید بیماری خود ایمنی است که باعث التهاب شدید در ناحیه مفاصل و دیگر نواحی بدن می شود)

مرتب ورزش کنید

نقاشی کرده، شعر بگویید یا کارهای هنری دیگر انجام دهید.

نقرس را از خود دور کنید

وقتی بدن سطوح ناسالمی از اسید اوره تولید می کند، سلول های بدن به صورت طبیعی موادی را تولید کرده که منجر به نوعی آرتروز به نام نقرس می شود.

نقرس با حملات درد ناگهانی و شدید، قرمزی و حساس بودن در مفاصل مشخص می شود، که اغلب مفصل پا یا شصت پا را در بر می گیرد. نقرس شکل پیچیده ای از آرتریت (ورم مفاصل) است که می تواند هر فردی را تحت تاثیر خود قرار دهد. احتمال ابتلاء به نقرس در مردان بیشتر است، اما زنان نیز بعد از یائسگی، به طور فزاینده ای مستعد ابتلاء به آن هستند. حمله حاد نقرس می تواند شما را در نیمه های شب از خواب بیدار کند، با این احساس که شست پای شما بر روی آتش قرار گرفته است. مفصل تحت تاثیر این حالت، داغ، گرم، متورم و بسیار حساس است. به طوریکه حتی وزن یک برگ سبک کاغذ بر روی آن غیرقابل تحمل به نظر می رسد. خوشبختانه نقرس قابل درمان است.

آرتروز ناشی از پسوریازیس


خستگی مشکل کلی افرادی است که مبتلا به آرتروز ناشی از بیماری پوستی پسوریازیس هستند.

مطابق انجمن ملی پسوریازیس، برخی مطالعات نشان می دهد نیمی از بیماران مبتلا به آرتروز پسوریازیس علائم نسبتا متوسط تا شدید دارند.

این انجمن پیشنهاد می کند:

  • به طور منظم ورزش کنید چرا کهبه کاهش درد و افزایش انرژی کمک می کند.
  • مواد غذایی با رژیم غذایی متعادل (از لحاظ نمک، چربی، شیرینی و موارد دیگر…) بخورید.
  • به اندازه کافی بخوابید. اگر در خواب اختلال دارید حتما در پی درمان آن باشید.

ارتوپدی در شهر ری

ارتوپدی (Orthopedics) شاخه ای از جراحی است که در حیطه سیستم حرکتی بدن فعالیت دارد. سیستم حرکتی شامل استخوان ها، مفاصل، عضلات و دیگر بافت هایی است که در اندام های حرکتی وجود دارند.

متخصص ارتوپدی که به آن متخصص استخوان و مفاصل یا جراح استخوان و مفاصل یا ارتوپد هم می گویند سعی می کند تا با استفاده از روش های جراحی و غیر جراحی به درمان مشکلات سیستم حرکتی بدن اهتمام ورزد. مشکلاتی مانند:

  • آسیب های استخوان ها و مفاصل بدنبال ضرباتی مثل شکستگی، در رفتگی، کشیدگی و رگ به رگ شدن، پاره شدن تاندون ها و رباط ها و …
  • آسیب های ورزشی خراب شدن مفاصل بدن مثل آرتروز و ساییدگی مفصل
  • عفونت اندام ها
  • تومورهای استخوان و بافتهای نرم اندام
  • بیماریهای مادرزادی اندام ها
  • صدمات ناشی از حوادث، نقص های مادرزادی، اکتسابی و جنگ ها

همگی از عواملی هستند که نیاز مردم را به داشتن مراکز توانبخشی به ویژه مراکز ارتوپدی فنی زیاد کرده است. درمانگاه خیریه حضرت ولی عصر(عج) با بهره گیری از متخصصان مجرب و آخریـن دستاوردهای علمـی دنیا در راستای نیاز بیماران حرکتی، آماده ارائه خدمات می باشد.

این بخش در طبقه اول درمانگاه واقع می باشد و برنامه حضور پزشکان متخصص در این بخش بدین شرح می باشد:

ردیف نام و نام خانوادگی روزهای حضور ساعات حضور
1 خانم دکتر روحی شنبه ها و چهارشنبه ها 8 الی 10
2 آقای دکتر درستگان دوشنبه ها 10:30
3 آقای دکتر عباسی یکشنبه ها و سه شنبه ها 18 الی20

بخش ارتوپدي درمانگاه خيريه ولي عصر (عج) شهرري شامل خدمات زير مي باشد:

  •  درمان دردهاي مفصلي
  •  درمان شكستگي ها
  • تزريق داخل مفصل وداخل تاندون
  •  گچ گيري
  • درمان پوكي استخوان
  •  جراحي سرپائی
Call Now Buttonتماس با ما